Sæt dig selv fri coaching

SÆT DIG SELV FRI er et helt nyt, transformerende skyggeforløb skabt af Pernille Melsted.

Det er et forløb til dig, der gerne vil lære dig selv at kende på et dybere plan.

 

SÆT DIG SELV FRI forløbet er for dig, der gerne vil se nærmere på:

– Hvem du er, hvad du har med dig og hvad du længes efter
– Det, du reagerer på eller dømmer
– De skygger, der spænder ben for dig (uden at du ved det)
– Det, du lukker øjnene for
– Det, du skjuler
– Det, du får ting til at betyde
– Dine ubevidste overlevelsesstrategier og mønstre
– Dine dybeste ønsker for fremtiden og større klarhed over, hvordan du når derhen

Når du er tvunget til at handle på en bestemt måde for at undgå at være noget, du ikke bryder dig om (fx vred, egoistisk, krævende, usikker, svag eller doven) har du begrænset din frihed. For at være et helt menneske i balance med dig selv, bliver du nødt til at sætte dig fri af fortidens begrænsninger og have adgang til alle sider af dig selv. De følelser og egenskaber, du har undertrykt, higer efter at blive integreret. De volder kun problemer, så længe de er undertrykt. Så har de det nemlig med at dukke op på de mest ubelejlige tidspunkter og på de områder af livet, der betyder mest.

SÆT DIG SELV FRI forløbet er personligt, intensivt skyggearbejde. Målet med at kende til og arbejde med dine skyggesider er at sætte dig selv fri. At stå ved HELE dig. Uden skam eller selvbedrag.

I SÆT DIG SELV FRI forløbet bliver du inviteret til at kigge på skyggen fra mange forskellige vinkler.

Dine skyggesider er ofte så godt skjult for dig, at de kan være næsten umulige at finde. Nogle af disse egenskaber begravede du, da var tre-fire år gammel. Når du generobrer de sider af dig selv, du tidligere har forvist til skyggen, vil du opleve hele billedet af, hvem du virkelig er. Du vil helt naturligt lægge dine masker væk og få din frihed tilbage. Friheden til at være den, du er. På godt og ondt.

SÆT DIG SELV FRI forløbet:

– Strækker sig over 8 sessioner + en kort introsession
– Sessionerne foregår som individuelle telefonmøder, så du ikke behøver tænke på transport
– Sessionerne varer ca. 60-75 min.
– Sessionerne indeholder guidede visualiseringer

Vi fødes alle sunde og helstøbte. Vi elsker og accepterer os selv fra fødslen. Vi vurderer ikke hvilke dele af os selv, der er rigtige eller forkerte. Vi hviler i vores helhed, lever i nuet og udtrykker os frit. Efterhånden som vi vokser op, lærer vi af de mennesker vi omgiver os med, hvilken adfærd, der er acceptabel, og hvilken, der fører til afvisning. Alt dette gør, at vi gemmer sider af os selv væk.

På et eller andet tidspunkt vil vi komme til at længes efter disse sider eller egenskaber. Vi kan ikke leve et helt liv, hvis vi kun har adgang til halvdelen af os selv.

Efter et SÆT DIG SELV FRI forløb vil du have:

– Større klarhed og forståelse for dig selv og dine mønstre
– Mere helhed
– Mere frihed
– Større autenticitet
– Mere energi
– Større selvrespekt
– En højere grad af integritet

Og du vil være bedre til at:

– Forstå dig selv
– Trække dine projektioner tilbage
– Træde ud af offer-rollen
– Turde gå efter det, der er vigtigt for dig

 

Coachingforløbet har gjort en kæmpeforskel i Nicolines liv

Nicolines oplevelse af sit ‘Sæt dig selv fri’ 8 ugers coachingforløb: 

Først vil jeg sige at Hanne er en virkelig dygtig coach. Jeg er ikke den nemmeste klient, da jeg er lang tid om at forstå hvad det er Hanne mener. Jeg har også haft meget modstand på nogle af opgaverne og har oplevet at jeg har været decideret vrangvillig. Heldigvis er Hanne en kompetent coach, som med vedholdenhed, ro og overbærenhed, nænsomt har skubbet mig hen og videre.

Jeg har gennemgået hele forløbet og jeg oplever, at jeg på mange måder, har fået min livsglæde tilbage. Det har været helt vildt spændende men også hårdt at dykke ned i mine egne skyggeoverbevisninger og se, hvordan de styrer mit liv, så utrolig meget.

Det mest frigørende for mig, var at få øje på en dybt indgroet ubevidst overbevisning om, at ’ jeg skal yde, før jeg kan nyde’. Den overbevisning har fået mig til f.eks. at rydde op i køkkenet og på bordet, – før jeg satte mig ned og drak min morgenkaffe. Den overbevisning har også fået mig til at lave alle mine arbejdsopgaver til jeg var ved at segne, i stedet for indimellem at reflektere og tænke, og gøre det med god samvittighed.

Efter coachingforløbet har jeg nu lært at stoppe op og tage mig selv i det, – og i dag har jeg et valg! Det er så skønt  for det havde jeg ikke før. Nu vælger jeg ofte selvomsorgen og gør det med god samvittighed. Jeg tager flere pauser på arbejdet, og ved at det ikke er at dovne at sidde og kigge ud i luften og tænke/reflektere over en arbejdsopgave. Jeg lader også opvasken vente, hvis jeg kan mærke, at jeg mere har lyst til at smide mig i den gode lænestol og læse god bog.  

Coachingforløbet har derfor gjort en kæmpe forskel i mit liv. Det at jeg nu har lært at jeg har et valg betyder rigtig meget for mig. Når jeg kan mærke at jeg har lyst til at lade oprydningen stå og i stedet tage et langt bad, – og så jeg vælger at gøre det, breder der sig en stor tilfredsstillelse i mig. Og den tilfredsstillelse er alle pengene værd!

Nicoline

Interesseret i et Sæt dig selv fri forløb? – kontakt mig

Tilbage til forsiden

Tilbage til Skyggearbejde