Du bliver hvad du tænker

Workshop, mandag 23. april 2018

 ”Det du fokuserer på, det vokser”

Hvad bærer du rundt på af begrænsende overbevisninger, som du tror på, fordi du aldrig har stillet spørgsmålstegn ved om de er sande.? Og  hvad holder din krop fast på af spændinger og smerter i muskler, led og i dine knogler, som en spejling at det du tror på?

På workshoppen undersøger vi, hvad vi hver især holder fast på fra fortiden, som blokerer vores naturlige flow og tilstedeværelse i nuet, og som holder os tilbage fra at føre vores inspirationer og ideer ud i livet.

Igennem en række oplevelsesorienterede øvelser og meditationer vil du blive klogere på, hvad du skal give slip på og lade falde bort, så du kan komme mere til stede som dig og lade din indre visdom blive hørt.

Fortiden lever i dig som begrænsende overbevisninger

Vi lader os påvirke langt mere af fortiden, end vi normalt er klar over. Vi bærer allesammen begrænsende overbevisninger med os, særligt fra tidligt i livet, som vi ikke er bevidste om – men som påvirker stort set alt hvad vi foretager os idag!. Overbevisninger som ”Jeg kan ikke stole på nogen”, ”Jeg er ikke værd at elske” eller ”jeg skal yde, før jeg kan nyde” er eksempler på mentale mantraer, der kører på repeat, og som styrer og saboterer vores adfærd på godt og ondt.

Hvor skal dit fokus være?

På workshoppen får du mulighed for at afdække hvilke begrænsende overbevisninger mm., som du holder fast i, der ikke længere tjener dig. Det kan åbne op for erkendelser af, hvad der virkelig betyder noget for dig – og hvad du kan vælge at tro på istedet for.

Vi undersøger samtidig hvad det er, vi hver især griber efter. Er vi håbefulde og drømmer os ind i et bedre liv, eller er vi for fokuserede på fremtidige målopfyldelser og glemmer gaverne, der er til os her og nu.

Det vi fokuserer på, det vokser. Så kom og bliv bevidst om, hvad der fylder hos dig og  flyt dit fokus hen på noget, du elsker.

Pris for workshop: 140 kr.

Dato: Mandag 23. april kl. 19-21.30

Sted. Den Gyldne Sols lokaler. Trondhjemsgade 11, parterre, 2100 Østerbro.

Tilmelding: Via Mobile Pay: 21 80 15 41 – husk at skrive dit navn, dato(er) for workshop og e-mail.

 

INDIVIDUEL COACHING

Når du deltager på workshoppen får du mulighed for opfølgende individuel coaching 1:1, med 30 % rabat: 595,- kr pr. session (op til tre sessioner). Tilbuddet er til dig, der vil arbejde videre med de erkendelser du fik på workshoppen om, hvad du skal give slip på fra fortiden – og få dybere kontakt til det, der er vigtigst for dig at have fokus på.

FACILITATOR

Hanne Møller laver workshops og kurser med fokus på bevidsthed, leg og skyggearbejde. Hun holder foredrag og coacher 1:1.

Hanne er uddannet Life & Flow Coach (Be Chance), skyggefacilitator (Pernille Melsted), og har kurser og uddannelse indenfor EFT, gestaltterapi, meditation og healing.

Hannes coachende tilgang er baseret på kognitiv coaching, NLP, skygge coaching, mindfuldness og nonverbal komunikation.

Hanne har en baggrund som kommunikationskonsulent på sundhedsomådet.

Til arrangementsoversigten