Foredrag: hold op med at gemme digHold op med at gemme dig – træd frem og vis dit lys

Foredrag om skygger og skyggearbejde for sensitive sjæle:  torsdag den 17. august, kl. 19.00-21.00 på Frederiksberg

 

Skyggearbejde for sensitive sjæle – det betaler sig

Kom til en temaaften om skyggearbejde, hvor du kan blive klogere på, hvad skyggen er og hvordan du bliver mere bevidst om dine egne skygger.

Mit foredrag sætter fokus på, hvordan skyggearbejde har meget at tilbyde sensitive sjæle.

For mange sensitive sjæle, inkl. spirituelt orienterede mennesker, er der en længsel efter at forbinde sig med de højere energier, med lyset, for det føles mere naturligt og hjemligt. Samtidig er der mange der holder sig tilbage og “gemmer” sig, for at undgå at blive udsat for andres domme, kritik eller negativitet. Der er dog mange gaver i at kunne tillade alle følelser (også de ubehagelige) og egenskaber i dig i at komme til udtryk, når det er passende. Fx har du brug for at have adgang til din vrede, hvis du skal sætte grænser eller sige fra. Faktisk vil  fornægtelsen af visse følelser eller sider i dig selv uundgåeligt skabe ubalance og kunne føre til fx skuffelse, hovmodighed og en oplevelse af afstand til andre.

Skyggearbejde er selvkærlighed

Skyggearbejde handler i høj grad om at være nysgerrig ift. sine skygger, at lære at se gaverne i dem og byde dem velkommen hjem. Det er dybest set det, de vil – tilbage i varmen – ses og accepteres for det de er, og det, de kan bidrage med.

At forsone sig med sine skygger er en kærlighedsgerning af de store. Det kræver ofte en villighed til at blive sårbar og åbne op. MEN, en integreret skygge betaler dig ti-fold tilbage, bl.a. i form af større fred (den larmer ikke mere), frihed (den driver dig ikke til at overkompensere), autenticitet (du skal ikke længere skjule  sider af dig selv – du kan være mere dig selv). What’s not to like.

Aftenen byder også på kortere øvelser, hvor du får mulighed for at spotte nogle af dine egne skygger – og se, hvordan de øver indflydelse på dit liv.

Sted: Carl Plougs Vej 4C, 1913 Frederiksberg. Pris: 130,- kr.

Betaling: kontant i døren eller via MobilePay. tlf. 2180 1541: Skriv foredrag 17.8 og dit navn.

Tilbage til arrangementer

Tilbage til forsiden