Foredrag: hold op med at gemme digHold op med at gemme dig – træd frem og vis dit lys

Foredrag om skygger og skyggearbejde for sensitive sjæle: onsdag den 21. juni, kl. 19.00-21.30 i Hillerød

Skyggearbejde for sensitive sjæle – det betaler sig

Kom til en temaaften om skyggearbejde, hvor du kan blive klogere på, hvad skyggen er og hvordan du bliver mere bevidst om dine egne skygger.

For mange spirituelt orienterede mennesker er der en længsel efter at forbinde sig med de højere energier, med lyset – for det føles mere naturligt og hjemligt.

Du kender det måske?

Mange kan naturligt have en vis modstand mod at beskæftige sig med de tungere energier, og følelser som nogen gange presser sig på.

Mit foredrag sætter fokus på, hvordan skyggearbejde har meget at tilbyde sensitive sjæle.

Skyggearbejde er selvkærlighed

Skyggearbejde stikker dybt, og kræver at du skal være villig til at blotlægge dine egne ømmeste punkter og få dem frem i lyset. Vi har alle en skygge – og den er individuel. Den rummer alt det vi for enhver pris ikke vil være – fx egoistisk, selvhævdende, doven, urimelig, kedelig – sider, vi har lært var forkerte eller uønskede og er behæftede med skam.

Skyggearbejde handler i høj grad om at være nysgerrig ift. sine skygger, at lære at se gaverne i dem og byde dem velkommen hjem. Det er dybest set det de vil – tilbage i varmen – ses og accepteres for det de er, og det, de kan bidrage med.

Det kræver mod og villighed til at blive sårbar og åbne op.

Men det er faktisk en kærlighedsgerning af de store at forsone sig med sine skygger. Og de betaler dig ti-fold tilbage, bl.a. i form af større fred (de larmer ikke mere), frihed (de driver dig ikke til at overkompensere), autenticitet (du skal ikke længere skjule disse sider af dig selv – du kan være mere dig selv). What’s not to like:-).

Aftenen byder også på kortere øvelser, hvor du får mulighed for at spotte nogle af dine egne skygger – og se, hvordan de øver indflydelse på dit liv.

Sted: Den Gyldne Sol. Slangerup gade 9, Hillerød Pris: 130,- kr.

Betaling: kontant i døren eller via MobilePay. tlf. 2180 1541: Skriv foredrag 21.6 og dit navn.