Sæt din indre fejlfinder fri – du er perfekt som du er

Workshop, mandag 7. maj 2018

 ”Vi kan bruge et helt liv på at undslippe sindets monstre”

Workshop - sæt din indre fejlfinder fri

Der bor en indre fejlfinder i os alle. Det er den stemme i os, der anklager og kritiserer os for ikke at gøre det godt nok – eller som næres ved at angribe andre og pille dem ned.

Fejlfinderen er den nådesløse stemme, der fortæller os, at vi er blevet for tykke til nogensinde at få en kæreste igen. At vi ikke har det der skal til, for at få et nyt job. At vi slet ikke er vedholdende nok til at lykkes med vores projekt.  Det er stemmen, der igen og igen minder os om vores tidligere fiaskoer og fejltagelser, vores svagheder og vores generelle ubehjælpsomhed. Fejlfinderen er eminent til at fornærme, sladre og lyve for at få dig og andre til at føle sig uværdige.

Når fejlfinderen får for meget råderum kan det føre til dybe følelser af afmagt, hjælpeløshed og selvhad – og sætte gang i en selvforstærkende ond cirkel af mindreværd, som kan være svær at bryde.

Se igennem løgnen

På denne workshop arbejder vi med at sætte en kæp i hjulet på fejlfinderen, så vi kan få stoppet den ulidelige kværnen i hovedet, der ikke fører noget som helst godt med sig. Kæppen vi bruger er humor, selvkærlighed og taknemmelighed.

Når vi kan tage os selv i at tro på fejlfinderens grundløse postulater, kan vi stoppe op og grine højt ad os selv, i stedet for at blive ophidsede og tro på det. Det er et meget effektivt middel, der med det samme sætter os fri af dens løgne.

Min påstand er, at fejlfinderen dybest set ikke vil såre dig. Hendes dybeste ønske er, at du skal sætte hende fri, ved at gennemskue hende, ved ikke at hoppe på hendes løgne. Ved at elske dig selv, som du er. Hun tester dig igen og igen, for at minde dig om, at du er perfekt som du er. Du trænes i at være dig selv tro, at blive hos dig selv og din egen værdighed – ikke at miste fodfæste ved den mindste tvivl.

Når vi dvæler ved det vi er taknemmelige for, tanker vi op og lader os fylde af hellig energi. I denne energi kan fejlfinderen ikke ånde. Den må enten forsvinde eller overgive sig.

Pris for workshop: 140 kr.

Dato: Mandag 23. april kl. 19-21.30

Sted. Den Gyldne Sols lokaler. Trondhjemsgade 11, parterre, 2100 Østerbro.

Tilmelding: Via Mobile Pay: 21 80 15 41 – husk at skrive dit navn, dato(er) for workshop og e-mail.

 

JA, TAK. Jeg vil gerne vide mere om Hanne Møllers  workshops, coachingforløb og hvordan skyggearbejde kan sætte mig fri.

(Jeg sender max 1- 2 mails til dig om måneden).

 

INDIVIDUEL COACHING

Når du deltage på workshoppen får du mulighed for opfølgende individuel coaching 1:1, med 30 % rabat: 595,- kr pr. session (op til tre sessioner).Tilbuddet er til dig, der vil sætte din indre fejlfinder fri, så du kan stå i dit eget strålende lys – perfekt som du er.

FACILITATOR

Hanne Møller laver workshops og kurser med fokus på bevidsthed, leg og skyggearbejde. Hun holder foredrag og coacher 1:1.

Hanne er uddannet Life & Flow Coach (Be Chance), skyggefacilitator (Pernille Melsted), og har kurser og uddannelse indenfor EFT, gestaltterapi, meditation og healing.

Hannes coachende tilgang er baseret på kognitiv coaching, NLP, skygge coaching, mindfuldness og nonverbal komunikation.

Hanne har en baggrund som kommunikationskonsulent på sundhedsomådet.

Til arrangementsoversigten