Selvrespekt – bevar din integritet!

Workshop, mandag 26. marts 2018

Tør du skuffe andre, for at være tro mod dig selv?

Coach Hanne Møller

Denne aften stiller vi skarp på, hvor i dit liv du mister dig selv, for at tækkes andre. Hvornår siger du ja, når du mener nej?  Vi arbejder med at værdsætte os selv og anerkende vores indre visdom og kreativitet, der gerne vil udfolde sig. Vi leger med at sætte sunde grænser og at kunne sige nej, når vi mener nej.

Harmoniens pris

Workshoppen er for dig, der gerne vil blive bedre til at vælge dig selv til og turde gå efter det, der er vigtigt for dig – også selv om du måske skuffer nogen på vejen. Workshoppen er særlig relevant for dig, der er en sensitiv eller kreativ sjæl og som oplever, at du er villig til at gå langt for at bevare den gode stemning. Dig, der bruger mange ressourcer på at skabe harmoni i de relationer og sociale sammenhænge, du indgår i. Måske du ikke engang tænker nærmere over det, for det er så naturligt for dig, så intuitivt, at få andre til at føle sig godt tilpas.

Harmonien har dog en pris,  for det kan få dig til at udsætte at gøre det, der er nødvendigt og vigtigt for dig, fordi du for alt i verden vil undgå at skabe dårlig stemning, ufred, uvenskab eller at skuffe nogen. Harmonisøgende sjæle kommer derfor ofte til at sætte andre først, og sig selv til sidst.

Det kan i det lange løb slide på selvrespekten, og føre til en følelse af uværdighed og at man ikke hører til nogen steder. Mange vil også opleve, at de har svært ved at mærke sig selv og deres grænser.

At turde stå i ilden

Denne aften øver vi os i at stå i ilden, ved at sætte os selv først. Vi øver os i at udholde disharmoni, selvom det føles som om vi er ved at brænde op. Vi gør det af respekt for os selv – og dermed også andre. Vi åbner os for at mærke, hvad vores hjerte banker for, og at møde os selv og vores indre visdom med respekt og værdsættelse.

Pris for workshop: 140 kr.

Dato: Mandag 26. marts kl. 19-21.30

Sted. Den Gyldne Sols lokaler. Trondhjemsgade 11, parterre, 2100 Østerbro.

Tilmelding: Via Mobile Pay: 21 80 15 41 – husk at skrive dit navn, dato(er) for workshop og e-mail.

 

INDIVIDUEL COACHING

Når du deltager på workshoppen får du mulighed for opfølgende individuel coaching 1:1, med 30 % rabat: 595,- kr pr. session (op til tre sessioner). Tilbuddet er til dig, der vil blive bedre til at sætte dig selv først og genetablere din selvrespekt, så du kan gøre det, der er vigtigst for dig.

FACILITATOR

Hanne Møller laver workshops og kurser med fokus på bevidsthed, leg og skyggearbejde. Hun holder foredrag og coacher 1:1.

Hanne er uddannet Life & Flow Coach (Be Chance), skyggefacilitator (Pernille Melsted), og har kurser og uddannelse indenfor EFT, gestaltterapi, meditation og healing.

Hannes coachende tilgang er baseret på kognitiv coaching, NLP, skygge coaching, mindfuldness og nonverbal komunikation.

Hanne har en baggrund som kommunikationskonsulent på sundhedsomådet.