Mod til at leve dit liv
Coaching og skyggearbejde - få mod til at leve DIT liv

Går du rundt med en uforklarlig længsel efter noget andet og mere i livet?

 

Oplever du måske, at du egentlig mere lever andres liv og har fået sparket dig selv til hjørne?  Jeg kender det godt selv. Følelsen af, at være gået i stå og ikke kunne komme videre ved egen hjælp. Nogen gange skal det til, før man får motivationen til at ændre retning.

Jeg tilbyder dybdegående coaching, der kan hjælpe dig tilbage på sporet – dit spor

Jeg holder fokus på dine egne evner til forandring og dit indre potentiale. Jeg støtter dig til at se på din situation med nye øjne, og hjælper dig med at finde ind til de ressourcer og sider af dig selv, som du kan sætte mere i spil.

Så du kan få det, du i virkeligheden gerne vil.

Sådan foregår det

I 1:1 sessioner undersøger og udfordrer vi de tanker og overbevisninger, som er med til at holde dig tilbage fra at udfolde dig selv og opnå det, du længes efter. Jeg hjælper dig også med at kaste lys på skygger, som spænder ben for dig, og som begrænser dig i dit liv.  Målet er, at du kan tage mere af din kraft tilbage og stå i dit eget strålende lys.

Mit udgangspunkt er, at vi først må favne os selv, der hvor vi er, og vedkende os vores mentale og følelsesmæssige tilstand. Så bliver det lettere at åbne os for vores ressourcer og naturlige kreativitet og sætte en forvandling i gang.

Derfor er mit motto: Favne og forvandle!