Hanne Møller Life & Flow Coach

Hanne Møller, certificeret Life & Flow Coach

 HANNE MØLLER

Jeg er uddannet Life & Flow Coach ved Be Chance i 2015. Min coachende tilgang er baseret på kognitiv coaching, NLP, skygge coaching, mindfuldness og nonverbal komunikation.

I 2016 blev jeg certificeret som skyggefacilitator ved Pernille Melsted.

Jeg har arbejdet med personlig udvikling de sidste 25 år og har så længe jeg kan huske været fascineret af de dybereliggende psyko-sociale mekanismer, vi bærer med os og som præger vores adfærd og tankesæt. I en årrække har jeg arbejdet med at rådgive unge om udfordringer og vanskeligheder ved at være ung med en anden seksualitet.

Jeg har en baggrund som kommunikationskonsulent og har arbejdet mere end 15 år på forskningsinstitutioner og hos Sundhedsstyrelsen.

 

Anbefaling

Jeg har de allerbedste oplevelser af Hanne som min coach og skyggefacilitator. Hanne brænder for sin passion om at hjælpe sine klienter med at gå det spadestik dybere, det er når man arbejder med sine skygger.

Hanne er det allesteds nærværende menneske som med sin store empati og seriøsitet har gjort mig helt tryg ved at åbne mig selv. Hun er den bedste og ikke-dømmende støtte man kan tænke sig, når det er svære ting man kigger på. Hun er også den opmuntrende og den der med ægte indlevelse deler min glæde, når jeg forstår sammenhængene.

Hanne er super professionel, hun formår hele tiden at samle op, hun har overblikket der, hvor jeg bare føler jeg render ud af en tangent. Hun formår altid at gribe fat i det bagvedliggende (og for mig ofte ubevidste) tema.

Det er med glæde at jeg giver Hanne mine bedste anbefalinger.

M. Beknes

Tilbage til forsiden