Sæt dig selv fri coaching

– en 1:1 introduktion til og udforskning af skyggen

SÆT DIG SELV FRI er et 8-ugers øjenåbnende og transformerende 1:1 skyggeforløb skabt af Pernille Melsted. Det er et forløb til dig, der gerne vil lære dig selv at kende på et dybere plan, forstå dine personlige skyggesider, din selvsabotage og det, der spænder ben for, at du gør det, du gerne vil gøre – og er den, du gerne vil være.

Når vi ikke føler os fri til det, er det ofte fordi vi har stillet for mange sider af os selv i skyggen. Vi har vendt vigtige og vitale egenskaber ryggen, og uden adgang til dem, bliver vi holdt fast i en tilsyneladende uforanderlig persona, og har svært ved rigtigt at rykke på det, der er vigtigt for os.

Vi kan ikke leve et helt liv, hvis vi kun har adgang til halvdelen af os selv.

Skyggearbejde er særdeles gavnligt i kriser, konflikter og overgange, hvor man ønsker at gå fra A til B eller genopfinde sig selv. Hvem er jeg egentlig? er spørgsmålet, der bliver vendt.

I SÆT DIG SELV FRI coachingforløbet bliver det spørgsmål stillet på 8 forskellige måder og du bliver inviteret til at kigge på skyggen fra mange forskellige vinkler. Det er en slags selvforståelsesforløb, hvor du bliver klogere på dig selv og dine skjulte sider og mønstre. Og hvor du åbner op for og giver plads til en ny version af dig.

Forløbet består af 8 sessioner

Uge for uge bliver du præsenteret for en ny vinkel på skyggearbejdet.

Vi starter med at gøre status over hvor du er lige nu, og hvad du ønsker dig. Du får personlig introduktion til skyggen og får afdækket hvilke egenskaber og følelser, du har sat i skyggen – både i din barndom og dit voksenliv. Du får en forståelse for dine projektioner og lærer at ”tage en skygge hjem”. Du får afdækket dine personlige blind spots, din fornægtelse, din skam, dine skyggeoverbevisninger og de underliggende commitments, der styrer og bremser dig under overfladen.

1. Dine skyggesider
2. Dine projektioner
3. Dine blind spots
4. Din fornægtelse
5. Din skam
6. Dine skyggeoverbevisninger
7. Dine underliggende commitments
8. Din lyse skygge

SÆT DIG SELV FRI forløbet er for dig, der gerne vil:

– Blive klogere på dig selv
– Have mere frihed til at være dig
– Forstå dine ubevidste mønstre
– Åbne op for nye sider af dit liv
– Give dig selv en lille livs-makeover eller starte på en frisk

SÆT DIG SELV FRI forløbet:

– Strækker sig over 8 sessioner
– Sessionerne kan foregå telefonisk, så du kan deltage hjemmefra (og ikke behøver tænke på transport, parkeringspladser osv.) – og ellers face to face, hvis du ønsker dette.
– Sessionerne varer ca. 75 min.
– Sessionerne indeholder guidede visualiseringer

Et SÆT DIG SELV FRI forløb vil give dig:

– Større klarhed og forståelse af dig selv og dine mønstre
– Indsigt i og forståelse af dine personlige skyggesider
– En følelse af at være mere fri
– Mere helhed og balance
– Mere energi og mod til at være dig
– Større selvrespekt og accept
– Mere glæde og lethed
– Mere empati for andres fejl og mangler

SÆT DIG SELV FRI forløbet handler om at få nedbrudt de usynlige mure, du engang har bygget op, så du kan få adgang til de sider af dig selv, du enten har fornægtet, gemt eller givet væk til andre. Så du – måske for første gang – kan se mere ærligt på hvem, du er og træde langt mere autentisk frem. Privat som professionelt.

————————-

KLIENTOPLEVELSE

Nicolines oplevelse af sit ‘Sæt dig selv fri’ 8 ugers coachingforløb: 

Først vil jeg sige at Hanne er en virkelig dygtig coach. Jeg er ikke den nemmeste klient, da jeg er lang tid om at forstå hvad det er Hanne mener. Jeg har også haft meget modstand på nogle af opgaverne og har oplevet at jeg har været decideret vrangvillig. Heldigvis er Hanne en kompetent coach, som med vedholdenhed, ro og overbærenhed, nænsomt har skubbet mig hen og videre.

Jeg har gennemgået hele forløbet og jeg oplever, at jeg på mange måder, har fået min livsglæde tilbage. Det har været helt vildt spændende men også hårdt at dykke ned i mine egne skyggeoverbevisninger og se, hvordan de styrer mit liv, så utrolig meget.

Det mest frigørende for mig, var at få øje på en dybt indgroet ubevidst overbevisning om, at ’ jeg skal yde, før jeg kan nyde’. Den overbevisning har fået mig til f.eks. at rydde op i køkkenet og på bordet, – før jeg satte mig ned og drak min morgenkaffe. Den overbevisning har også fået mig til at lave alle mine arbejdsopgaver til jeg var ved at segne, i stedet for indimellem at reflektere og tænke, og gøre det med god samvittighed.

Efter coachingforløbet har jeg nu lært at stoppe op og tage mig selv i det, – og i dag har jeg et valg! Det er så skønt  for det havde jeg ikke før. Nu vælger jeg ofte selvomsorgen og gør det med god samvittighed. Jeg tager flere pauser på arbejdet, og ved at det ikke er at dovne at sidde og kigge ud i luften og tænke/reflektere over en arbejdsopgave. Jeg lader også opvasken vente, hvis jeg kan mærke, at jeg mere har lyst til at smide mig i den gode lænestol og læse god bog.

Coachingforløbet har derfor gjort en kæmpe forskel i mit liv. Det at jeg nu har lært at jeg har et valg betyder rigtig meget for mig. Når jeg kan mærke at jeg har lyst til at lade oprydningen stå og i stedet tage et langt bad, – og så jeg vælger at gøre det, breder der sig en stor tilfredsstillelse i mig. Og den tilfredsstillelse er alle pengene værd!

Nicoline

Interesseret i et Sæt dig selv fri forløb? – kontakt mig

Tilbage til forsiden

Tilbage til Skyggearbejde