Skyggecoaching forløb

Skyggearbejde handler om at generobre sider af dig selv, som du har skubbet væk, fortrængt eller givet væk til at andre. Din skygge gemmer på gaver og ressourcer som kan sætte dig fri på en transformerende og healende måde.

Et tilbud til dig der:

– føler at du er gået i stå eller hænger fast i gamle mønstre
– mærker en længsel efter noget andet og mere i dit liv
– oplever at du har svært ved at mærke dig selv og dine egne ønsker
– gerne vil turde gå efter det, der er vigtigt for dig

Vores syn på verden og os selv er i høj grad farvet af underbevidste programmeringer. En del af disse er skyggesider, der er behæftet med skam og som fjernstyrer vores liv, uden at vi er klar over det.  Skyggearbejde kan gøre dig fri af disse gamle skamfulde fortrængninger og bringe større helhed, autenticitet og frihed i dit liv.

Når du begynder at tage dine skyggesider til dig igen, bliver du mere hel og hviler mere i dig selv, og det, der er dig. Det er en stor befrielse. Du vil også have lettere ved at gøre det, der er vigtigt for dig – for du har ikke længere så meget at skjule, eller tabe. Du får derfor også mere mod til at være dig og modet til at leve dit liv.

Skyggearbejde er i sandhed en kærlighedserklæring til dig selv!

Forløb

GODT BEGYNDT:
3 sessioner af 75 minutter.  Forløbet skræddersyes ud fra din aktuelle situation.

I DYBDEN:
SÆT DIG SELV FRI er et helt nyt, transformerende skyggeforløb skabt af Pernille Melsted. Det er et forløb til dig, der gerne vil lære dig selv at kende på et dybere plan.
8 sessioner af 75 minutter.

Læs om: Sæt dig selv fri skyggeforløbet

Margheritas oplevelse af hendes ‘Sæt dig selv fri’ 8 ugers coachingforløb: 

Jeg har arbejdet rigtig meget med skygger, både via min skyggecoach uddannelse, klienter og med mine egne skygger. Da jeg derfor indledte Hannes 8- ugers forløb:”SÆT DIG SELV FRI”, tænkte jeg, at jeg nok ikke ville blive så overrasket over, hvad der dukkede op.

Det skulle vise sig at være en noget forhastet konklusion og det fortæller mig, at der hele tiden, livet igennem er nye sider at opdage, nye egenskaber at tage hjem, egenskaber at forliges med og måske især egenskaber der har ligget og ventet på at blive udfoldet på smukkeste vis!

Hanne er en eminent coach og vejleder. Hun formår både at skubbe til dig og træde yderst varsomt, da hun mærker dig som den du er.

Jeg er 100 % tryg sammen med Hanne og jeg håber du vil opleve den samme følelse af at blive set, rummet og taget hånd om sammen med “Den bedste livscoach”.

Mine varmeste anbefalinger Margherita.

Tilbage til forsiden